Той е видял как нападат човека, но е напуснал кабината,

...
 Той е видял как нападат човека, но е напуснал кабината,
Коментари Харесай

Колега на убития шофьор избягал от страх роднините на сгазеното дете да не го линчуват

 Той е видял по какъв начин атакуват индивида, само че е напуснал кабината, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас Емил Павлов

Колега на убития водач на камион в Прилеп е станал очевидец на нападението. Това сподели пред бТВ шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Емил Павлов.

„ По време на придвижването мъжът си е почивал на седалката до водача. След възникването на случая обаче вижда по какъв начин няколко души атакуват сътрудника му. Изплашва се и напуща камиона. След като идват нашите екипи на място, той се връща и оказва подпомагане на служителите на реда “, съобщи шефът на полицията в морския град. 

„ Няма напрежение освен на територията на Прилеп, само че и на цялата община. Въпреки това засиленото полицейско наличие ще продължи в региона “, добави той.

„ Има доказателства, че тримата арестувани имат съпричастност към гибелта на лидера на тежкотоварния автомобил. Кой е килърът ще стане ясно след привършване на назначените експертизи “, посочи Павлов. 

След като кореспондентът Лора Стаматис го пита дали е открито за какво преди нещастието ромите са се събрали в изоставена ветеринарна клиника, той сподели, че имали фамилен празник.

„ Детето ненадейно е излязло на пътното компактно, което е и евентуалната причина за пътно-транспортното произшествие. Точните аргументи за случая ще станат ясни след привършване на авто-техническата експертиза “, сподели още шефът на бургаската полиция. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР